11.3.15

Deodorantın Kullanılabileceği 9 Tuhaf Şey

Deodorantın Kullanılabileceği 9 Tuhaf Şey

Deodorant deyip geçmeyin! İşte, kullanılabileceği dokuz ayrı şey:

Su toplaması. Özellikle, ayakların yan tarafında oluşan kabarcıklara iyi gelir. Şeffaf deodorantları derilerde, alçak veya burnu açık ayakkabılarda kullanmak daha iyi sonuç verir. Deodorant teninizle ayakkabı arasında bir engel oluşturur ve ayakkabınız sıktığında derinizi kesmesini önler.

Ayak kokusu. Koltuk altı deodorantları gece yatmadan önce kuru ayak tabanlarına uygulandığında, gün boyunca ayakların terlemesini ve kötü kokuların oluşmasını engeller.

Terleme. Göğüs ve göbek altına sürüldüğünde, bu bölgelerdeki terlemeyi de engeller.
Gıcırdayan kapılar. Kapıların menteşelerine sürüldüğünde, o sinir bozucu gıcırdama sesinin çıkmasını engeller.

Güzel kokan dolaplar. En sevdiğiniz deodorantınızın kapağını açın ve dolabınızın köşesine yerleştirin. Giysilerinizin de mis gibi koktuğun göreceksiniz.

Dermatologlar karşı çıksa da bir türlü geçmeyen sivilcelere de bir parça deodorant sürmek oldukça etkili bir yöntem. Ayrıca, alnınızın parlayan bölgesine de çok uzun süre bırakmamak kaydıyla sürebilirsiniz.

Böcek ısırıkları. Kaşınmayı derhal önler. Deodorantlardaki alüminyum tuzları acıyı ve şişmesi engeller. Dar bir blucin giymekte zorlanıyorsanız, bacaklarınıza süreceğiniz bir parça deodorantla kolaylıkla giyebilirsiniz.

http://www.healthdigezt.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder